sex hikaye

György Selmeczi

 

music, actor, contributor, screenwriter, director, presenter

Filmography

music
 
2009 Naphosszat
2004 Dallas Pashamende
2003 Tetemre hívás
Tetemrehívás
2002 Aki értette a növények nyelvét
Rinaldo
Fény hull arcodra
2000 Jadviga párnája
1999 Kínai védelem
1998 Ábel Amerikában
1996 Haggyállógva Vászka
1995 A részleg
1994 Ábel a rengetegben
1993 Ördögváltozás Csíkban
1991 Tékozló apa
Melodráma
1989 Karácsonyi Babatár
Iskolakerülők
Erdély aranykora
1988 Faludy György, költő
1987 Kiáltás és kiáltás
Zuhanás közben
Tiszta Amerika
A Pacsirta
1985 Idő van
Higgyetek nekem
Gyerekrablás a Palánk utcában
1984 Revizor
Szirmok, virágok, koszorúk
Egy kicsit én, egy kicsit te
Mennyei seregek
1983 Felhőjáték
Szerencsés Dániel
1982 Kettévált mennyezet
1981 Megáll az idő
1979 Mese habbal
Angi Vera
1978 Viszontlátásra, drága
1976 Teketória
Margarétás dal
actor
 
2001 Egy nő
Liszt Ferenc: Don Sanche avagy a szerelem kastélya
screenwriter
 
Kolozsvári operamesék
director
 
Kőmíves János: A néma kertész, avagy a daloló klarisszák

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Gothár - director  (7)
Lajos Őze - actor  (5)
Mari Törőcsik - actor  (5)
Piroska Molnár - actor  (5)
Andor Lukáts - actor  (4)
Dragan Vasile Vivi - director of photography  (4)
Éva Kármentő - editor  (4)
Gábor Máté - actor  (4)

Genres

action drama film etude children concert portrait romantic satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu