sex hikaye

József Romvári

 

set designer, production designer, editor

Filmography

set designer
 
2000 Jadviga párnája
1997 The Hunchback
1995 Sztracsatella
1994 Esti Kornél csodálatos utazása
A Brooklyni testvér
1991 Magyar rekviem
1987 Szamárköhögés
1986 Csók, anyu
1982 A tenger
Vőlegény
1979 Októberi vasárnap
1976 Budapesti mesék
1975 Azonosítás
1974 Bástyasétány '74
Bekötött szemmel
1973 Régi idők focija
1972 Macskajáték
1971 Szerelem
1970 Magasiskola
1967 Egy szerelem három éjszakája
Falak
1965 Húsz óra
1961 Napfény a jégen
1958 Bogáncs
production designer
 
1997 A miniszter félrelép
1995 Citizen X
1993 Jó éjt, királyfi
Passport to Murder
1989 Túsztörténet
1987 Hol volt, hol nem volt
1986 Laura
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
A trombitás
1978 Kihajolni veszélyes
1974 A Pendragon legenda
1970 Hatholdas rózsakert
Utazás a koponyám körül
A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1969 A Pál utcai fiúk
Isten hozta, őrnagy úr!
A varázsló
1966 Utószezon
Fügefalevél
1965 Szerelmes biciklisták
1964 Karambol
Vízivárosi nyár
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
editor
 
1969 Az alvilág professzora
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2000 Hungarian Filmweek: Special Prize

 

Credited with

Elemér Ragályi - director of photography  (12)
György Illés - director of photography  (10)
Antal Páger - actor  (7)
András Kern - actor  (6)
Fanni Kemenes - costume designer  (6)
Ferenc Kállai - actor  (6)
Róbert Koltai - actor  (6)
Gábor Reviczky - actor  (5)
Credited with more további közös

Genres

family drama children adventure crime romantic satire thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu