sex hikaye

Balázs Dobóczi

 

director of photography, screenwriter, director

Filmography

director of photography
 
2014 Zéro
2010 Negatív magyar filmtörténet
Halálkeringő
2008 Letűnt világ
2007 Hosszú utazás
Megyünk a semmibe
A tévedés joga
2006 Szimbiózis
Egy szavazat
Utóirat - A XX. század emlékére
Térzet
2005 Kinder Garden
Egyetleneim
2004 A mulandóság gátja
Az ügynök élete
Kő, papír, olló
2003 A birodalom iskolája
Libiomfi
Gubera
A Koltai napló 2001-2003
A lombik és a hal
Cseh Tamás: Összes dalok időrendben
Dixi
2002 A nagy kaland
Ön dönt!
Plázák népe
Partik népe
2001 Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki
Flakon
2000 Öt után, hat előtt
Zenés műszak
Papagáj
2000 méter
1999 uristen@menny.hu
1996 Messziről jött ember...
Albert és testvérei
screenwriter
 
2002 Szülőfalum Budapest
director
 
2007 Fészekrakók
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Politzer - editor  (7)
András Muhi - producer  (6)
Gyula Nemes - director  (6)
Gábor Zsigmond Papp - director  (5)
Lehel Oláh - director  (4)
Csongor Fazekas - sound engineer  (3)
Zsolt Végh - director  (3)
Ágnes Völler - editor  (2)

Genres

drama educational experimental concert crime political portrait thriller historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu