sex hikaye

Ervin Borsodi

 

director

Filmography

director
 
1987 Menedzserek
1986 Hídépítő
1984 Hajózni tudni kell
1983 Sörgyár Kőbányán
1982 Kilenc évtized
1981 Korszerű szervíz- és garázsberendezések
Közlekedési pillanatképek
Utazás az AFIT körül
Korrózióvédelem műanyag-porszórással
1980 Fölfelé megy borban a gyöngy...
Ötvenéves a magyar hangosfilm
1979 Gyár Isztambulban
A villamos világítás centenáriuma
1978 Törvény a holnapért
1977 Utazás az AFIT körül
1976 Ki szeret dolgozni?
1975 Magyar hangja...
Közlekedő világ II.
Csige Lajos világa
Közlekedő világ III. (Gyermek a közlekedésben)
1974 Közlekedési morál
A közlekedés világa
1972 Halló, taxi!
Kvartett
1971 Ló-erők
Negyedszázad magyar légikrónikája
A cukor is lehet méreg
... és amitől szebb lesz a világ
Ej, haj, száll az ének...
1970 Jubilál a MAHART
Saját erőből
Hasznosabb, mint hinnéd
Az idegenforgalom szolgálatában
1969 A negyedik menet
Közjáték Siklóson
1968 A homok városa
Hydroglobus
Újrakezdik...?
1967 Telemechanika, méréstechnika, automatika
Anna és a többiek
Gödöllőtől Csandigárig - Ganz Műszerművek
Kerekesek
1966 Töltsön velünk tíz percet!
Hegyen, völgyön
Telmaut
1965 Motorozni jó
Az Erzsébet-híd újjáépítése
Moszkvai séta Télapóval
Televízió
Híd a Duna felett
1964 Halló, itt Tokyo!
Egy találmány története
Kis történetek róluk és rólunk
1963 Nemzetközi vásár Budapesten
Harmadfokú készültség
1962 Repülőművészek
Balaton
Lombhullástól aratásig
Élő múlt
A nap másik fele
1961 Májusfa
Budapesti Ipari Vásár 1961
A szomjúság városa
1960 Paul Robeson Magyarországon
Margitsziget
Országút, ahol nincsenek kilométerkövek
1959 Közös erővel
A terv és az ember
Két nap Hollandiában
1958 Otthonra találtak
Európa-rekorderek
1957 Szeretni és óvni
Csupa napfény a szívem
Nagy napok tanúi
Budapesti Ipari Vásár - 1957
1956 Így győztünk Moszkvában
Magyarország-Jugoszlávia az Európai Kupáért
1955 A 100. magyar-osztrák mérkőzés
Szovjetunió-Magyarország 1:1
Termelőszövetkezeti krónika
Földművelésszövetkezetek a faluért
Döntetlen
Magyarország-Jugoszlávia 2:2
1954 Sportbarátság
A bécsi mérkőzés
A 98. magyar-osztrák találkozó
1953 Népünk békét akar
Svéd-magyar atlétikai mérkőzés
1951 Autógyári fiatalok
Gyűjtsűk a fémhulladékot
1950 Szocializmust építő hazánk egy napja
Sztálin-híd
Szabadságunk születésnapja
Vasutas sztahanovisták
1949 Lánchíd
1948 A Margit-híd építése
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu