sex hikaye

Ervin Borsodi

 

director

Filmography

director
 
1987 Menedzserek
1986 Hídépítő
1984 Hajózni tudni kell
1983 Sörgyár Kőbányán
1982 Kilenc évtized
1981 Korrózióvédelem műanyag-porszórással
Korszerű szervíz- és garázsberendezések
Közlekedési pillanatképek
Utazás az AFIT körül
1980 Fölfelé megy borban a gyöngy...
Ötvenéves a magyar hangosfilm
1979 A villamos világítás centenáriuma
Gyár Isztambulban
1978 Törvény a holnapért
1977 Utazás az AFIT körül
1976 Ki szeret dolgozni?
1975 Csige Lajos világa
Közlekedő világ III. (Gyermek a közlekedésben)
Magyar hangja...
Közlekedő világ II.
1974 A közlekedés világa
Közlekedési morál
1972 Kvartett
Halló, taxi!
1971 ... és amitől szebb lesz a világ
Ej, haj, száll az ének...
Ló-erők
Negyedszázad magyar légikrónikája
A cukor is lehet méreg
1970 Az idegenforgalom szolgálatában
Jubilál a MAHART
Saját erőből
Hasznosabb, mint hinnéd
1969 A negyedik menet
Közjáték Siklóson
1968 A homok városa
Hydroglobus
Újrakezdik...?
1967 Anna és a többiek
Gödöllőtől Csandigárig - Ganz Műszerművek
Kerekesek
Telemechanika, méréstechnika, automatika
1966 Hegyen, völgyön
Telmaut
Töltsön velünk tíz percet!
1965 Az Erzsébet-híd újjáépítése
Moszkvai séta Télapóval
Televízió
Híd a Duna felett
Motorozni jó
1964 Halló, itt Tokyo!
Egy találmány története
Kis történetek róluk és rólunk
1963 Nemzetközi vásár Budapesten
Harmadfokú készültség
1962 Balaton
Lombhullástól aratásig
Élő múlt
A nap másik fele
Repülőművészek
1961 Budapesti Ipari Vásár 1961
A szomjúság városa
Májusfa
1960 Margitsziget
Országút, ahol nincsenek kilométerkövek
Paul Robeson Magyarországon
1959 Közös erővel
A terv és az ember
Két nap Hollandiában
1958 Európa-rekorderek
Otthonra találtak
1957 Szeretni és óvni
Csupa napfény a szívem
Nagy napok tanúi
Budapesti Ipari Vásár - 1957
1956 Magyarország-Jugoszlávia az Európai Kupáért
Így győztünk Moszkvában
1955 Szovjetunió-Magyarország 1:1
Termelőszövetkezeti krónika
Földművelésszövetkezetek a faluért
Döntetlen
Magyarország-Jugoszlávia 2:2
A 100. magyar-osztrák mérkőzés
1954 Sportbarátság
A bécsi mérkőzés
A 98. magyar-osztrák találkozó
1953 Népünk békét akar
Svéd-magyar atlétikai mérkőzés
1951 Gyűjtsűk a fémhulladékot
Autógyári fiatalok
1950 Szocializmust építő hazánk egy napja
Sztálin-híd
Szabadságunk születésnapja
Vasutas sztahanovisták
1949 Lánchíd
1948 A Margit-híd építése
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu