sex hikaye

György Ordódy

 

director, news-editor

Filmography

director
 
2009 Mit kívánt a magyar nemzet - "...Kik érted haltak..."
2008 Advent Csíkcsobotfalván és Munkácson
A Szeretet Lángja
2007 Tudósítások a munka világából
Kifutó
2006 A szürke eminenciás
Tamás Gábor koncert
Gondolatok az 1956-os forradalomról
"Sasnak útja az égen" - 1959 nyara, Duna-delta
2005 60 éve történt
2004 Kiliki a Földön
Miért ferde a kereszt a Szent Koronán?
2003 A Corvin köztől Párizsig
Szent István intelmei
1998 Fényképezte: Hildebrand István
1996 Darvas Iván emlékei...
1994 Magyarország levegőjét szívtam
Magyarország anno...
Huszártalálkozó
Filmdalok, filmslágerek Karádytól a Valami Amerikáig
"Ruszkik, haza"
"Csak a szívünkben nem száll az idő..."
Sorsok utódai, utódok sorsai
Ki volt Tóth Ilona?
Háború '56
news-editor
 
2002 Életút - Vitéz Bánkuty Géza

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Balázs Sára - director of photography  (5)
Csaba Farkas - director of photography  (5)
Miklós Mánfai - director of photography  (3)
János Mucsányi - screenwriter  (2)
Tibor Kovács - director of photography  (2)
Andrea Kalocsai - presenter  (1)
Andrea Kiss-Dukai - news-editor  (1)
Barna Gaál - director of photography  (1)
Csilla Czétényi - director of photography  (1)

Genres

educational concert portrait sketch
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu