sex hikaye

Sándor Deák

 

actor

Filmography

actor
 
1986 A falu jegyzője
1985 Egy lócsiszár virágvasárnapja
1981 Horváték
1974 Ozorai példa
Végül
1970 Tizennégy vértanú
1968 Sárga rózsa
1966 Büdösvíz
1965 Kristóf, a magánzó
1962 Húsz évre egymástól
1959 A 39-es dandár
1958 Ház a sziklák alatt
1956 A császár parancsára
1953 Rákóczi hadnagya
1951 Tűzkeresztség
Becsület és dicsőség
1949 Úri muri
Gazdag szegények

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu