sex hikaye

Mátyás Varga

 

production designer, set designer, director of photography, music

Filmography

production designer
 
1981 A névtelen vár
1976 Árvácska
1973 Irgalom
Hét tonna dollár
1963 Pacsirta
1961 Katonazene
1956 Tanár úr kérem...
1955 Budapesti tavasz
1954 Rokonok
Erkel Ferenc: Hunyadi László
set designer
 
1980 A különc
1956 Mese a 12 találatról
Tanár úr kérem...
1948 Beszterce ostroma
director of photography
 
1956 Az eltüsszentett birodalom
music
 
1949 Janika

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu