sex hikaye

Zoltán Kamondi

 

director, screenwriter, producer, actor

Filmography

director
 
2006 Dolina (Az érsek látogatása)
2002 Kísértések
Márkus, az erdélyi
2000 Utak Furugyon - Magyar tarka
1998 Az alkimista és a szűz
1997 Magyar tarka - A futvafestő magányossága
1996 Magyar tarka - A műgyűjtő
Magyar tarka - Az ábrándozó puskatartókészítő
1995 Arany nyugágy
1993 Magyar Tarka
Magyar Tarka - Az esztergályos almája
1991 Halálutak és angyalok
1989 Párhuzamos anyagcserék
1988 Tudatalatti megálló
Kiki és a hímek
Hogy elérjek a napsütötte sávig
Frick úr és az Eleven tér
Válogatás a Magyar Tarka-sorozatból
A völgy szelleme
screenwriter
 
2006 Dolina (Az érsek látogatása)
2002 Kísértések
2000 Utak Furugyon - Magyar tarka
1998 Az alkimista és a szűz
1995 Arany nyugágy
1991 Halálutak és angyalok
1987 Az utolsó kézirat
producer
 
2009 1
2002 Kísértések
actor
 
2006 Az Árvai-Művek
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2002 Hungarian Filmweek: Best Director

 

Credited with

Gábor Medvigy - director of photography  (11)
Mari Miklós - editor  (4)
Tamás Babos - director of photography  (4)
Zsuzsa Pósán - editor  (4)
János Bán - actor  (2)
János Breckl - costume designer  (2)
János Derzsi - actor  (2)
Abur Ioana - actor  (1)
Ádám Bodor - writer  (1)
Andor Lukáts - actor  (1)

Genres

drama educational experimental crime portrait thriller
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu