sex hikaye

Mano Csillag

 

editor, director

Filmography

editor
 
2009 Szíven szúrt ország
Géniusz, az alkimista
Made in Hungaria
2008 Zsaruvér és csigavér 3: A szerencse fia
Immigrants - Jóska menni Amerika
Majdnem szűz
2007 Zuhanórepülés
Kerékbe törve
Buhera mátrix
Ocskay László százados, az elfelejtett hős
2006 Bújócska
Idegölő
2005 Csak szex és más semmi
Oldalbordák
2004 A miskolci boniésklájd
director
 
2009 Szíven szúrt ország
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

action drama fiction dance nature comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu