sex hikaye

Csongor Fazekas

40 (1977 )

 

sound postproduction, boom operator, asistant sound engineer, sound, sound engineer, sound designer, sound editing

Biography


Filmography

sound postproduction
 
2009 Stricik
2007 Hangár
Megyünk
2005 Melletted
Szupermosás
2004 Kő, papír, olló
Csöpp Szívem
Büfé két ablakkal
2002 Ön dönt!
2001 Slukk
Flakon
boom operator
 
2010 Aglaja
2007 A bárány utolsó megkísértése
2006 Lopott képek
2005 A fény ösvényei
2001 Az utolsó blues
2000 Anyád! A szúnyogok
asistant sound engineer
 
2009 Oda az igazság!
2005 Munich
2004 A mohácsi vész
2002 Kelj fel komám, ne aludjál!
Dinotopia
2000 Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
sound
 
2010 Az ellenség köztünk van
Permanent Injuries
2005 RECYCLed/Pro-Reo-Neo
sound engineer
 
2013 It's a long way
2009 HVG30
2006 Ora
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ottó Oláh - sound engineer  (7)
Miklós Jancsó - director  (5)
Zoltán Mucsi - actor  (5)
András Lovasi - actor  (4)
Emese Vasvári - actor  (4)
Ferenc Grunwalsky - director  (4)
Gyula Hernádi - screenwriter  (4)
Péter Scherer - actor  (4)
Balázs Dobóczi - director of photography  (3)
Dávid Géczy - director of photography  (3)
Credited with more további közös

languages

english

Genres

circus movie drama experimental short film satire thriller historical travel comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

H-1137 Budapest Katona József u. 41
web www.sounday.hu
e-mail fazekas.csongor@gmail.com
tel. +36-20/935-8209
skype fazekascsongor

Links

IMDb
Port.hu