sex hikaye

Gábor Deme

 

dramaturg, actor, screenwriter

Filmography

dramaturg
 
1984 Különös házasság
1981 Horváték
1978 Havasi selyemfiú
A Zebegényiek
1975 A kenguru
1973 Irgalom
1966 Princ a katona
Gazdag szegények
actor
 
2002 Túlélők
1984 Linda
1978 Tíz év múlva
1977 Baleset
screenwriter
 
1970 Őrjárat az égen
1967 A kártyavár
1964 Rab Ráby
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational crime
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu