sex hikaye

György Kovács

 

sound engineer, sound, asistant sound engineer, music

Filmography

sound engineer
 
2010 Retrace
2009 Vespa
2007 A Nap utcai fiúk
2005 Az igazi Mikulás
Ősfény - Urlicht
1975 Egy egyedi eset
sound
 
2010 A halálba táncoltatott leány
Keleti szél
asistant sound engineer
 
2012 Délibáb (Mirage)
music
 
1980 Kojac Budapesten
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama portrait road movie thriller comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu