sex hikaye

Zsolt Durkó

 

music, director of photography

Filmography

music
 
2002 Elégia Huszárik Zoltánról
1982 Huszárik-breviárium
1981 Az a szép fényes nap
1974 Hószakadás
1973 Nincs idő
A szerelem határai
Irgalom
1969 Próféta voltál szívem
1967 A kártyavár
1966 Hogy szaladnak a fák...
1965 Elégia
director of photography
 
2007 Ki vagyok én neked
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude crime portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu