sex hikaye

Krisztián Kovács

 

actor

Filmography

actor
 
2010 Antigoné
1984 Legyél te is Bonca!
1979 Pityke őrmester
Rab ember fiai
1978 Keménykalap és krumpliorr: A tettes lépre megy
Keménykalap és krumpliorr: Valódi oroszlánbőgés
Keménykalap és krumpliorr
Keménykalap és krumpliorr: Kell egy veréb
1977 Gabi
1976 Barátom, Bonca
1975 Utánam, srácok!
Svédcsavar
1973 Az öreg bánya titka
1972 Hahó, a tenger!
1971 Hahó, Öcsi!
1969 A varázsló
Keménykalap és krumpliorr: Éljen Bagaméri Elemér
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Berkes - actor  (8)
Alfonzó - actor  (7)
Gábor Szűcs - actor  (6)
Antal Páger - actor  (4)
József Békés - dramaturg  (4)
György Palásthy - director  (3)
Ottó Forgács - director of photography  (3)
Sándor Boronkay - editor  (3)

Genres

adaptation family drama children adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu