sex hikaye

Zsolt Végh

 

director, actor, screenwriter, director of photography, writer, animation, sound engineer, set designer, production manager, contributor, editor, costume designer, producer

Filmography

director
 
2009 Messze Európában
2007 Öszödik Pecsét
2003 Libiomfi
2001 Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
1996 Esti Mese - Tököcske
Esti Mese - Ho-Ho-Horgász
Szegény Peti nagymamája
Tirpák TV
A nagy hohohohorgász
actor
 
2007 Öszödik Pecsét
2003 Libiomfi
2001 Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki
2000 Tévéjáték
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
Szép Ernő: Vőlegény
screenwriter
 
2009 Messze Európában
2007 Öszödik Pecsét
2003 Libiomfi
2000 Tévéjáték
1999 uristen@menny.hu
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
director of photography
 
2007 Öszödik Pecsét
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
writer
 
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
animation
 
2007 Öszödik Pecsét
sound engineer
 
2007 Öszödik Pecsét
set designer
 
1998 Pesti mese: Óz, a nagy varázsló
production manager
 
2007 Öszödik Pecsét
contributor
 
Három év...
editor
 
2007 Öszödik Pecsét
costume designer
 
2007 Öszödik Pecsét
producer
 
2007 Öszödik Pecsét

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Muhi - producer  (5)
Balázs Dobóczi - director of photography  (3)
Edit Szűcs - costume designer  (3)
Gábor Dióssi - actor  (3)
Péter Politzer - editor  (3)
Ágnes Nemes - actor  (2)
Bálint Kenyeres - director  (2)
Kati Lázár - actor  (2)

Genres

mockumentary animation experimental satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu