sex hikaye

Zsolt Hájos

 

editor, sound, director, producer

Filmography

editor
 
2012 Valaki vacsorára
2010 Tiszta kézzel
2009 Valakinek a valamije
2008 Panoráma - Ritmusok IV.
Öltöző
2006 Határvidék
sound
 
2003 Hitman
director
 
2008 Panel
producer
 
2008 Panel
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

action drama experimental short film travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu