sex hikaye

Zoltán "Kapitány" Füredi

 

director, producer, screenwriter, director of photography, editor

Filmography

director
 
2009 Fedőszáma: MN-1480
2008 Belépő a Mennyországba
2005 Relatív gyorshajtás
2002 Magyar génmesék
2001 Északföld
A főbusu
1999 Szia Nagyi! Jól vagyunk!
Villanegyed
A hagyaték (Schmidt Éva portré)
producer
 
2005 Relatív gyorshajtás
2001 Északföld
screenwriter
 
2009 Fedőszáma: MN-1480
2001 Északföld
director of photography
 
2002 Magyar génmesék
2001 Északföld
editor
 
2001 Északföld
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu