sex hikaye

Anna Mérei

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2008 A gordonka hangja Perényi Miklós
2006 Aki szétosztotta önmagát
2005 Harminckét sor
2004 Fénylő szavak
2002 Marsall László
A hetedik szoba
Költői percek
Csukás István: Csillag, vonat, tücsök
A hetedik
Peer Krisztián
Kovács András Ferenc: Ex ponto
Vasadi Péter
Kukorelly Endre
Nagy Gáspár: Késői hódolat
Nádasdy Ádám
A szemtanú
Orbán Ottó: Körtánc
2001 Őrangyalház
1999 Ember vagy ördög? - Ki volt Lakatos Imre
1996 Kiigazított beszélgetés Mérei Ferenccel
1993 Dohnányi Ernő emlékére
1986 A karmester: Medveczky Ádám
Takács Zsuzsa
Kemény István
Schiff András zongorázik
Vezér Erzsébet emlékére
Az Út közepén
screenwriter
 
2001 Őrangyalház

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

László Reich - director of photography  (19)
Zsuzsa Katona - director  (7)
András Dér - director of photography  (3)
Anna Katona - screenwriter  (2)
András Nagy - screenwriter  (1)
Emőke Csengey - costume designer  (1)
Gézáné Szüsz - actor  (1)
György Kálmán - news-editor  (1)
Iván Kapitány - director of photography  (1)
János Vecsernyés - director of photography  (1)

Genres

educational concert portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu