sex hikaye

Zsuzsa Méry

 

director, screenwriter, editor-riporter

Filmography

director
 
2007 Ki vagyok én neked
2004 Würth Ferenc és Fischer Antal
2003 Dinosaurus Hungaricus
Káprázatok káoszában
Kis Magyar éghajlattan
2002 Csontritkulás
Boszorkányper az akadémián
A Váci úton
2001 Kádár János nyugdíjba megy
2000 Sesonk trónörökös szobra
1999 Bulandzsiuk
1998 Győzelem kétszer
Volt egyszer egy polgárság
1996 Poratkák
Lányok
Ide állok, ide állsz
Pocsolya
Káprázatok
A Jugoszláv kapcsolat
Szúnyogok és nemeskócsagok (Gáli József író, drámaíró portréja)
Bulandzseliuk
Az ember ezt, ha egyszer ellesi
screenwriter
 
2007 Ki vagyok én neked
2003 Dinosaurus Hungaricus
Barátságos baktériumok
2002 A Váci úton
2000 Sesonk trónörökös szobra
1999 Bulandzsiuk
editor-riporter
 
2004 Würth Ferenc és Fischer Antal

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Flórián Góczán - director of photography  (13)
Gerstner Adrienne - editor  (3)
Gabriella Koncz - editor  (2)
Gyula Kollányi - director of photography  (2)
Ágnes Kustár - actor  (1)
Anna Széles - actor  (1)
Asma Ambrus - actor  (1)
Attila Dávid Molnár - director of photography  (1)
Ferenc Szohár - production manager  (1)
István Dala - director of photography  (1)

Genres

drama educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu