Print

Zsolt Meskó

 

director, screenwriter, producer

Filmography

director
 
2003 Fiúk a házból
2002 Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben
Szent Iván napja
2000 A fehér alsó
1995 Waterloo (1815-1995)
Félix
screenwriter
 
2002 Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben
Szent Iván napja
2000 A fehér alsó
1999 A Morel fiú
producer
 
2002 Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben
2000 A fehér alsó
1999 A Morel fiú

 

Reference

 

Credited with

Éva Palotai - editor  
Iván Kamarás - actor  
András Nagy - director of photography  
Iván Darvas - actor  
Juli Básti - actor  
Mónika Esztán - production designer  
Zsolt Pacskovszky - screenwriter  
Andrea Fullajtár - actor  
Andrea Szakács - editor  
Attila Kasvinszky - actor  
Attila Tóth - actor  
Béla Szerednyey - actor  
Csaba Pindroch - actor  
Dorottya Udvaros - actor  
Ernő Fekete - actor  
Ervin Nagy - actor  
Ferenc Hujber - actor  
Gergely Litkay - screenwriter  
Győző Szabó - actor  
Gyula Márton - screenwriter  
István Szaladják - director of photography  
János Xantus - screenwriter  
Judit Schell - actor  
Karina Kecskés - actor  
Katka Margai - costume designer  
Mátyás Erdély - director of photography  
Pál Mácsai - actor  
Péter Nagy - director of photography  
Péter Novák - music  
Péter Politzer - editor  
Réka Pelsőczy - actor  
Sándor Csányi - actor  
Sándor Kardos - director of photography  
Szabolcs Hajdu - actor  
Tamás Jordán - actor  
Tamás Keméyffy - director of photography  
Vilmos Kun - actor  
Vilmos Vajdai - actor  
Zoltán Galambos - production manager  
Zoltán Mucsi - actor  
Zsuzsa Mányai - actor  

Genres

drama satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |