sex hikaye

Szabolcs Thúróczy

 

actor, screenwriter, cast

Filmography

actor
 
2014 Senki szigete
2013 Szabadság - különjárat
2012 Nejem, nőm, csajom
2011 Beast
2010 Éji séták és éji alakok
Hazafelé
Kolorádó Kid
2009 Koccanás
2008 Para
Pánik
Step Test
2007 Off Hollywood
Lassú tükör
2006 Randevú
2005 Kivégzés
A vírus
2002 18 kép egy konzervgyári lány életéből
2001 Anarchisták
2000 Várjá' Vlagyimir
Szortírozott levelek
A szerdai gyerek
screenwriter
 
2001 Anarchisták
cast
 
2012 Én is téged, nagyon
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama experimental short film romantic thriller historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu