sex hikaye

Zsigmond Erdős

 

director of photography, director, editor

Filmography

director of photography
 
2009 Máramaros
2006 Az otthonmaradottak
2005 Képzelt forradalom avagy Osztrák-Magyar Románia
2004 Az Aradi Golgota
2003 Az élő Rákóczi
A vártemplom papja
2000 Tokaj
A Jánó testvérek
Magyar utas
1998 Keresem a helyem...
1997 A hit isten ajándéka
Delfti szonáta
1996 Kriptálkodás
Tűzzel, vassal
Önarcképem
Az utolsó magyar
Kalotaszegi Kalendárium 2000
Nyolcvan facsavar
Azok a finom szellemi dolgok
Menni, (meg)maradni...
Sapientia - egy egyetem születése
director
 
2004 Az Aradi Golgota
1997 Mit szabad, "Szabadság"
A hit isten ajándéka
Delfti szonáta
1996 Kriptálkodás
Tűzzel, vassal
Egy magánrádió végnapjai
editor
 
1997 A hit isten ajándéka
Delfti szonáta
Mit szabad, "Szabadság"
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational experimental silent portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu