sex hikaye

Ildikó Bánsági

 

actor

Biography

Színház- és Filmművészeti Főiskola 1972. 1966- Nemzeti Színház Stúdió 1972- debreceni Csokonai Színház, 1973- József Attila Színház, 1976- Vígszínház, 1987- József Attila Színház, 1990- Nemzeti Színház, 1993- Művész Színház, Thália Színház, 1996- Thália Társaság, 1997- Kelemen László színkör, 1998- Új Színház. Jászai Mari-díj 1981; Erzsébet-díj 1987; Kossuth-díj 1996.

Filmography

actor
 
2010 Átok
MAB
2009 Koccanás
2008 Pánik
Para
2006 Szabó Magda: Az ajtó
Lopott képek
Children of glory
2004 Hóesés Vízivárosban
Magyar vándor
2003 A Rózsa énekei
Bolondok éneke
Mozgókép
Rózsadomb
1999 A szalmabábuk lázadása
1998 Ábel Amerikában
1997 Szenvedély
1996 Az ablakok (részlet): Levél
1995 Herczeg Ferenc: A harmadik testőr
1993 Glóbusz
1992 Édes Emma, drága Böbe
Roncsfilm
Kék Duna keringő
Zsötem
1990 Napló apámnak, anyámnak
1989 Erdély aranykora
Alapképlet
Iskolakerülők
1988 Hungarian Dracula
Jézus Krisztus horoszkópja
Hanussen
1987 Napló szerelmeimnek
1986 Csók, anyu
1985 Idő van
Hány az óra, Vekker úr?
Gyerekrablás a Palánk utcában
Átok és szerelem
Eszterlánc
Kémeri
1984 Házasság szabadnappal
1983 Szerelmes sznobok
Lélekvándorlás
Hosszú vágta
1982 Napló gyermekeimnek
A remény joga
1981 Mephisto
1980 Faustus
1979 Utolsó előtti ítélet
Képviselő úr
Bizalom
1978 Zokogó majom
Egyszeregy
Viszontlátásra, drága
Mire a levelek lehullanak
1977 A bosszú
1976 Budapesti mesék
Fekete gyémántok
1975 Ereszd el a szakállamat!
Kopjások
Volpone
Micsoda idők voltak
1974 Szikrázó lányok
Itt járt Mátyás király...
1973 Makra
III. Richard
1972 Utazás Jakabbal
1971 Madárkák
Jó estét nyár, jó estét szerelem
Kivilágos kivirradtig
Szószátyárok

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Haumann - actor  (11)
Péter Andorai - actor  (8)
Sándor Gáspár - actor  (7)
Sándor Lukács - actor  (6)
Dorottya Udvaros - actor  (5)
Géza Tordy - actor  (5)
György Bárdy - actor  (5)
Gyula Bodrogi - actor  (5)
István Szabó - director  (5)
Credited with more további közös

Genres

family drama war children romantic satire theatre play thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu