sex hikaye

Márton Miklauzic

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2014 Parkoló
2012 Mennyből az angyal
2011 Mancs
S.O.S. Love
SOS Love! - The Million Dollar Contract
2009 Barbárok
Szinglik éjszakája
Presszó 10 év
2008 9 és 1/2 randi
Presszó
Született lúzer
2007 S.O.S. szerelem!
2006 Hősöm tere
A harmadik fiú
2004 "Nekem a színház volt a játszótér..."
2003 Mélyen őrzött titkok
2002 Ébrenjárók
2000 Tabányi Mihály
Bartók Béla Kárpát-medencéje
1999 A Szőke I-II.
A Magyar Millenniumi Operapályázat
"A szép hűtlenek"
Mégis valóra váltak Kodály álmai?
Szeress most!
Magyar elsők
Szentek és bolondok

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Bence Miklauzic - director  (8)
Gábor Hevér - actor  (7)
Tamás Sas - director of photography  (7)
Eszter Petrovics - director  (5)
Andrea Söptei - actor  (4)
György Vass - actor  (4)
János Breckl - costume designer  (4)
Judit Csikesz - screenwriter  (4)
Adrienn Herczeg - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

family drama bio film-essay educational adventure crime portrait romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu