sex hikaye

Rosić Djoko

 

actor

Filmography

actor
 
2008 Príma primavéra
2007 A Nap utcai fiúk
Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
2003 A Rózsa énekei
2001 A Black Rose vár titka

2000 Jadviga párnája
1998 Romani Kris - Cigánytörvény
1997 A világ legkisebb alapítványa
1984 Mennyei seregek
1983 Hosszú vágta
1980 Útközben
1979 Rosszemberek
Élve vagy halva
1976 Kilenc hónap
Talpuk alatt fütyül a szél

 

Reference

  Ezop
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama war children adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu