sex hikaye

Zoltán Bezerédi

 

actor

Filmography

actor
 
2010 Bulvár
2009 Camembert rouse
2008 Euripidész: Médeia
Henrik Ibsen: A vadkacsa
Príma primavéra
2007 411-Z
Csehov: Ivanov
2006 Egy bolond százat csinál
Bianco
2005 Herminamező - Szellemjárás
2004 Világszám!
2000 Meseautó
1999 Hippolyt
Ördöglakat
1998 Üstökös
Ámbár tanár úr
1997 Szenvedély
Szökés
1995 Éretlenek
1993 A turné
1991 Magyar rekviem
1986 Gondviselés
Mami blú
1985 Első kétszáz évem
1984 Revizor
1983 Te rongyos élet
1982 Nyom nélkül
1980 Berzsián és Dideki
1979 Bizalom
A karnevál utolsó éjszakája

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Máté - actor  (6)
János Breckl - costume designer  (5)
Róbert Koltai - actor  (5)
Ági Szirtes - actor  (4)
Judit Pogány - actor  (4)
Károly Eperjes - actor  (4)
Mari Miklós - editor  (4)
Piroska Molnár - actor  (4)
Sándor Gáspár - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

family drama crime satire theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu