sex hikaye

Péter Jankura

 

director of photography, contributor, actor

Filmography

director of photography
 
2010 Tisztaberek
2009 Hitvallók és ügynökök – Az igazság szabaddá tesz benneteket
2008 Mi két hazát szeretünk
2007 A Városligeti fasortól a Milánói Scáláig
2006 7 év
2005 A közvetítő
Eperjes Károly
2004 Igézet
Universitas
Hova vigyelek?
2003 Trikolór
Gyulai Líviusz műhelyében
Schéner Mihály műhelyében
2002 Tengerszem
Családi album
A Kern...
Elégia Huszárik Zoltánról
Platón és Haumann
2001 Lagzi
A Black Rose vár titka
2000 Még mindig ültetek fákat - Dokumentumfilm édesapánkról
Szeropozitív
Rendőrsztori
1998 Bethlen - szellem
Mi lett a Szörénnyel?
1997 Színészportrék
A Szórád-ház
1996 Astral
Az asszony
In memoriam Gyöngyössy Imre
Tangó
Pub-Fiction
1995 Csajok
1994 Halál sekély vízben
Rendhagyó beszélgetés Szeleczky Zitával
"Mint csúnya lány, nagyon helyes voltam"
1993 Indián tél
Énekelt versek - Zeneszerző: Sebő Ferenc
1987 A fekete kolostor
1983 Talpra, Győző!
1981 Szívzűr
1980 Veszélyes játékok
Vezetni tudni kell: Taggyűlés
Csontváry
1977 Lírai riport Kormos Istvánnal
1976 A piacere
Tükörképek
Kenyér és cigaretta
1974 Holnap lesz fácán
Idegen arcok
1973 Istenmezején 1972-73-ban
A szerelem határai
1972 Határozat
1971 Tisztelet az öregasszonyoknak
1970 A válogatás
Kivételes időszak
1969 Hosszú futásodra mindig számíthatunk
Emlékezés tükrei
Négyszemközt Glatz Ferenccel
Mester és tanítvány
contributor
 
2003 König Róbert műhelyében
Kicsiny Balázs műhelyében
actor
 
2004 Igézet

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Sipos - director  (15)
Barna Kabay - director  (6)
Katalin Petényi - director  (6)
Hédi Temessy - actor  (5)
Zoltán Huszárik - director  (5)
Erika Bodnár - actor  (4)
Gyula Gazdag - director  (4)
Rezső Szörény - director  (4)
Ádám Szirtes - actor  (3)

Genres

action drama film etude children educational adventure experimental political portrait satire dance historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu