sex hikaye

Péter Jankura

 

director of photography, contributor, actor

Filmography

director of photography
 
2010 Tisztaberek
2009 Hitvallók és ügynökök – Az igazság szabaddá tesz benneteket
2008 Mi két hazát szeretünk
2007 A Városligeti fasortól a Milánói Scáláig
2006 7 év
2005 A közvetítő
Eperjes Károly
2004 Universitas
Hova vigyelek?
Igézet
2003 Gyulai Líviusz műhelyében
Schéner Mihály műhelyében
Trikolór
2002 Családi album
A Kern...
Elégia Huszárik Zoltánról
Platón és Haumann
Tengerszem
2001 Lagzi
A Black Rose vár titka
2000 Szeropozitív
Rendőrsztori
Még mindig ültetek fákat - Dokumentumfilm édesapánkról
1998 Bethlen - szellem
Mi lett a Szörénnyel?
1997 Színészportrék
A Szórád-ház
1996 Az asszony
In memoriam Gyöngyössy Imre
Tangó
Pub-Fiction
Astral
1995 Csajok
1994 Rendhagyó beszélgetés Szeleczky Zitával
"Mint csúnya lány, nagyon helyes voltam"
Halál sekély vízben
1993 Indián tél
Énekelt versek - Zeneszerző: Sebő Ferenc
1987 A fekete kolostor
1983 Talpra, Győző!
1981 Szívzűr
1980 Vezetni tudni kell: Taggyűlés
Csontváry
Veszélyes játékok
1977 Lírai riport Kormos Istvánnal
1976 A piacere
Tükörképek
Kenyér és cigaretta
1974 Holnap lesz fácán
Idegen arcok
1973 A szerelem határai
Istenmezején 1972-73-ban
1972 Határozat
1971 Tisztelet az öregasszonyoknak
1970 Kivételes időszak
A válogatás
1969 Hosszú futásodra mindig számíthatunk
Mester és tanítvány
Emlékezés tükrei
Négyszemközt Glatz Ferenccel
contributor
 
2003 König Róbert műhelyében
Kicsiny Balázs műhelyében
actor
 
2004 Igézet

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Sipos - director  (15)
Barna Kabay - director  (6)
Katalin Petényi - director  (6)
Hédi Temessy - actor  (5)
Zoltán Huszárik - director  (5)
Erika Bodnár - actor  (4)
Gyula Gazdag - director  (4)
Rezső Szörény - director  (4)
Ádám Szirtes - actor  (3)

Genres

action drama film etude children educational adventure experimental political portrait satire dance historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu