sex hikaye

András Szöllősy

 

music, associate

Filmography

music
 
2006 Töredékek - 1956
1980 Cserepek
1978 Legato
80 huszár
1972 Holt vidék
1971 A fekete város
1970 Magasiskola
1967 Tízezer nap
Keresztelő
1965 Gyerekbetegségek
A helység kalapácsa
1961 Pesti háztetők
associate
 
1967 Vízkereszt
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Gaál - director  (5)
Sándor Sára - director of photography  (4)
Sándor Csoóri - screenwriter  (3)
András Kozák - actor  (2)
Éva Zsurzs - director  (2)
Fanni Kemenes - costume designer  (2)
Ferenc Bessenyei - actor  (2)
Ferenc Kósa - director  (2)
György Czabarka - director of photography  (2)
Irma Patkós - actor  (2)

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu