sex hikaye

Csaba Molnár

 

screenwriter, dramaturg, director of photography, editor, assistant director, director

Biography

1983-1989 Híd Színház dramaturg 1989-1994 Arvisura Színházi Társaság dramaturg 2003-2007 Magyar Rádió Művészeti Főszerkesztőség dramaturg, hangépítő, szerkesztő, rendező, zenei szerkesztő

Filmography

screenwriter
 
2008 Álmok szenvedélye
2006 Szabados György - Az események titkos története
2005 Szabad vagyok - egy film Grencsó Istvánról
1996 Ólomég
dramaturg
 
2007 Budapest, nőváros
Szuromberek királyfi
director of photography
 
1996 Ólomég
editor
 
1996 Ólomég
assistant director
 
2012 Délibáb (Mirage)
director
 
1996 Ólomég
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family educational thriller
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu