sex hikaye

László Csáki

 

director, director of photography, screenwriter, set designer, costume designer, editor, assistant director, contributor

Filmography

director
 
2007 Idegen szokás
2006 A hangya és a tücsök
Egerszalók
2004 Fluxus hajfény
Darazsak, ludak, körtefa
2003 Napok, melyeknek értelmet adott a félelem
2001 Az ifjúság megnyugtat
1999 6 nap
1998 Piknik
Emulzió kutya
Napok, amelyeknek értelmet adott a félelem
director of photography
 
2006 Egerszalók
2005 Hanne
2004 Darazsak, ludak, körtefa
2001 Az ifjúság megnyugtat
1999 6 nap
1998 Piknik
screenwriter
 
2006 Egerszalók
2004 Fluxus hajfény
1999 6 nap
set designer
 
2001 Az ifjúság megnyugtat
1999 6 nap
costume designer
 
1999 6 nap
editor
 
2001 Az ifjúság megnyugtat
assistant director
 
2005 Az élet vendége - Csoma legendárium
contributor
 
2013 Grimm Café
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation drama film etude educational experimental comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu