Print

László Csáki

 

director, director of photography, screenwriter, set designer, contributor, costume designer, editor, assistant director

Filmography

director
 
2007 Idegen szokás
2006 A hangya és a tücsök
Egerszalók
2004 Darazsak, ludak, körtefa
Fluxus hajfény
2003 Napok, melyeknek értelmet adott a félelem
2001 Az ifjúság megnyugtat
1999 6 nap
1998 Piknik
Emulzió kutya
Napok, amelyeknek értelmet adott a félelem
director of photography
 
2006 Egerszalók
2005 Hanne
2004 Darazsak, ludak, körtefa
2001 Az ifjúság megnyugtat
1999 6 nap
1998 Piknik
screenwriter
 
2006 Egerszalók
2004 Fluxus hajfény
1999 6 nap
set designer
 
2001 Az ifjúság megnyugtat
1999 6 nap
contributor
 
2013 Grimm Café
costume designer
 
1999 6 nap
editor
 
2001 Az ifjúság megnyugtat
assistant director
 
2005 Az élet vendége - Csoma legendárium

 

Credited with

Árpád Horváth - director of photography  
Attila Pataki - editor  
Manuéla Maráczi - director  
Tibor Bánóczki - director  
"Toto" Ferenc Komjáti - production manager  
Alfréd Járay - actor  
Ambrus Tövisházi - music  
András Dávid - production manager  
Áron Deme - contributor  
Attila Bognár - co-producer  
Attila Csáky - producer  
Bálint Kolozsvári - animation  
Barbara Gerhát - actor  
Barnabás Tóth - producer  
Bori Rutkai - actor  
Croat Vasile - actor  
Eizenstein Adele - assistant director  
Ervin Nagy - narrator  
Eszter Bánfalvi - dubbing voice  
Éva Magyarósi - actor  
Gábor Rozsár - actor  
Gábriel Kiss - actor  
György Durst - producer  
Györgyi Kari - actor  
István Piller - actor  
István Szaladják - director of photography  
János Kőporosy - sound  
János Szirtes - actor  
Jenő Hartyándi - producer  
József Gyabronka - dubbing voice  
Judit Czakó - editor  
Judit Halász - dubbing voice  
Judit Stalter - production manager  
Károly Kása Papp - animation  
Károly Szalai - editor  
László feLugossy - actor  
László Katona - actor  
László Sári - screenwriter  
Lia Pokorny - dubbing voice  
Manuela Maráczy - actor  
Manuéla Maráczy - costume designer  
Mari Törőcsik - narrator  
Márton Szirmai - director  
Miklós Falvay - visual post production  
Péter Hajnóczy - writer  
Réka Ganczer - actor  
Szabolcs Pálfi - director  
Tamás Zányi - sound engineer  
Teri Losonci - editor  
Tibor Bánóczky - actor  
Tibor Miltényi - actor  
York Susannah - narrator  
Zsanett Zsölley - actor  
Zsolt Máthé - actor  

Genres

animation drama film etude educational experimental comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |