sex hikaye

Gábor Váradi

 

director of photography, director, producer, co-producer

Filmography

director of photography
 
2006 Mediawave koncertek 2006. - Dave Holland Quintet Marc Ribot's Ceramic Dog
2005 Mediawave 2005. - Corkestra (Hollandia)
Mediawave koncertek 2005. - Kevin MacKenzie's Vital Signs
2004 Turfáni képeslapok
2003 Brassói pályaudvar
Hazatérő képek
Elfeledve: Freskók Gömörből
"Körmend legendás hercege..."
2002 6 vasárnap Magyarországon
Végtelen Napló
Savaria Karnevál
2001 Madeira
Botrány, művészek, célszemélyek
Műemlékvédelem Felvidéken
7 nap a világzene körül
Párizs varázsa
2000 A Szent Korona kálváriája
Forrásvidék
A magyar koronázási jelvények
Miért zöld az erdő?
1999 Barangolások Portugáliában
Tavasz
1998 A honfoglaló és Árpád-kori magyarság egészsége és betegségei
1997 Barangolások Írországban
Kenyérsütés Székelyszentmiklóson
Barangolások Ausztriában
Advent Bécsben
Üzen a XVIII. század
1996 László Gyula a honfoglaló magyarokról
1995 Franeker műemlékei
Emlékezés Márai Sándorra
Kárpát-medencei leletek a British Museumban
A British Múzeum Alexander Berhier-Delagarge gyűjteménye
1994 Trappisták
Eltolt határok, kitoloncolt népek
Műemlékvédelem Erdélyben
Magyarok Quedlinburgban
Magyar diákok a Németalföldön
director
 
2005 Tudósok nyomában (München)
2004 A jövő feltalálója - Gábor Dénes
2003 "Körmend legendás hercege..."
Lignitkeringő
2002 Savaria Karnevál
2001 Párizs varázsa
2000 Miért zöld az erdő?
Részlet
producer
 
2009 Nem vagyok a barátod
2008 Vallomás

2005 A fény ösvényei
2003 Den of Lions
2001 Last Run
co-producer
 
2006 Copying Beethoven

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Zoltán Zsupos - director  (18)
Péter Dömötör - director of photography  (7)
Tibor Mencseli - director of photography  (7)
Sándor Silló - director  (5)
Péter Miskolczi - producer  (4)
Tibor Nemes - director of photography  (3)
Éva Vass - costume designer  (2)
Gergely Czigány - director of photography  (2)
István Gelencsér - director of photography  (2)
István Ocztos - set designer  (2)
Credited with more további közös

Genres

action drama film etude educational concert portrait thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu