Print

Gábor Váradi

 

director of photography, director, producer, co-producer

Filmography

director of photography
 
2006 Mediawave koncertek 2006. - Dave Holland Quintet Marc Ribot's Ceramic Dog
2005 Mediawave 2005. - Corkestra (Hollandia)
Mediawave koncertek 2005. - Kevin MacKenzie's Vital Signs
2004 Turfáni képeslapok
2003 Brassói pályaudvar
Hazatérő képek
Elfeledve: Freskók Gömörből
"Körmend legendás hercege..."
2002 6 vasárnap Magyarországon
Végtelen Napló
Savaria Karnevál
2001 Madeira
Műemlékvédelem Felvidéken
Botrány, művészek, célszemélyek
7 nap a világzene körül
Párizs varázsa
2000 A Szent Korona kálváriája
Forrásvidék
A magyar koronázási jelvények
Miért zöld az erdő?
1999 Tavasz
Barangolások Portugáliában
1998 A honfoglaló és Árpád-kori magyarság egészsége és betegségei
1997 Barangolások Írországban
Kenyérsütés Székelyszentmiklóson
Barangolások Ausztriában
Advent Bécsben
Üzen a XVIII. század
1996 László Gyula a honfoglaló magyarokról
1995 A British Múzeum Alexander Berhier-Delagarge gyűjteménye
Franeker műemlékei
Emlékezés Márai Sándorra
Kárpát-medencei leletek a British Museumban
1994 Trappisták
Eltolt határok, kitoloncolt népek
Műemlékvédelem Erdélyben
Magyarok Quedlinburgban
Magyar diákok a Németalföldön
director
 
2005 Tudósok nyomában (München)
2004 A jövő feltalálója - Gábor Dénes
2003 Lignitkeringő
"Körmend legendás hercege..."
2002 Savaria Karnevál
2001 Párizs varázsa
2000 Miért zöld az erdő?
Részlet
producer
 
2009 Nem vagyok a barátod
2008 Vallomás

2005 A fény ösvényei
2003 Den of Lions
2001 Last Run
co-producer
 
2006 Copying Beethoven

 

Reference

 

Credited with

Zoltán Zsupos - director  
Péter Dömötör - director of photography  
Tibor Mencseli - director of photography  
Sándor Silló - director  
Péter Miskolczi - producer  
Tibor Nemes - director of photography  
Éva Vass - costume designer  
Gergely Czigány - director of photography  
István Gelencsér - director of photography  
István Ocztos - set designer  
István Szakály - director  
Magyar N. Attila - director  
Ágnes Menyhárt - set designer  
Ákos Zságer-Varga - music  
Alborough Graham - screenwriter  
Andor Lukáts - actor  
András Muhi - producer  
András Nagy - director of photography  
András Péterffy - director  
András Petrik - editor  
Annamária Cseh - actor  
Antal Szőcs - editor-riporter  
Anthony Hickox - actor  
Áron Petneki - director  
Assante Armand - actor  
Attila Mispál - screenwriter  
Attila Réthly - co-director  
Attila Soós - actor  
Attila Szatmári - actor  
Balázs Czukor - actor  
Barna Illyés - actor  
Bernadett Tóth - actor  
Beswick Steve - executive producer  
Brinkler Martin - editor  
Corbisier Kim - actor  
Cowan Michael - producer  
Csaba Czene - actor  
Csaba Gosztonyi - actor  
Csilla Győri - editor  
Csongor Fazekas - boom operator  
Curry Tim - actor  
Deane Freddy - writer  
Dorff Stephen - actor  
Eggby David - director of photography  
Emese Babette Solti - screenwriter  
Enikő Szilágyi - actor  
Ernő Nagy - director of photography  
Eszter Tóth - actor  
Fraser Laura - actor  
Gábor Balázs - sound engineer  
Gábor Balog - director of photography  
Gábor Csupó - director  
Garlick Meredith - producer  
Gergő Somogyvári - director of photography  
Goudge Elizabeth - writer  
Gruffudd Ioan - actor  
György Cserhalmi - actor  
György Czabán - editor  
György Pálfi - screenwriter  
György Pálos - director of photography  
Győző Szabó - actor  
Hadida Samuel - producer  
Hay Ron - music  
Hoskins Bob - actor  
István Dala - director of photography  
István Gottmann - director of photography  
István Szülek - actor  
Iván Szöllősi - director of photography  
Iván Szűcs - screenwriter  
James Bruce - director  
János Domokos - director of photography  
János Sediánszky - news-editor  
Jenő Hartyándi - director of photography  
Johnson Corey - actor  
József Gyabronka - actor  
József Szolnoki - director  
Kaman Steven - editor  
Kamilla Fátyol - actor  
Kati Farkas - actor  
Kramer Jon - executive producer  
Kriszta Szekeres - director  
Krisztián Ungváry - presenter  
Lajos Kovács - actor  
László Diószegi - choreographer  
László Domonkos - screenwriter  
Lerner Daphne - producer  
Levin Simone - actor  
Lipper David - actor  
Maderspach Kinga H. - director  
Mari Törőcsik - actor  
McElhone Natascha - actor  
Michael G. Wojciechowski - director of photography  
Muti Ornella - actor  
O'Hara David - actor  
Obádovics Mercédesz Érsek - assistant director  
Orsi Tóth - actor  
Pál Erdőss - director  
Penders Monica - producer  
Péter Czabarka - director of photography  
Péter Politzer - editor  
Péter Szalay - editor  
Pici Pápai - screenwriter  
Piette Jason - producer  
Prochnow Jürgen - actor  
Réka Lemhényi - editor  
Robin Jean-François - director of photography  
Rodd Julian - editor  
Roy Maxim - actor  
Sándor Csányi - actor  
Sándor Tar - screenwriter  
Sándor Téri - actor  
Shuttleworth Lucy - screenwriter  
Stevenson Juliet - actor  
Teri Tordai - actor  
Zita Görög - actor  
Zsófia Ruttkay - co-director  
Zsolt Páll - actor  

Genres

action drama film etude educational concert portrait thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |