sex hikaye

Attila Dargay

 

director, screenwriter, cast

Filmography

director
 
1994 A préri pacsirtája
1991 Winnetou
1990 Az erdő kapitánya
1984 Szaffi
1982 A nagy ho-ho-ho-horgász
1981 Vuk
1980 Pom Pom meséi
1979 Lúdas Matyi
1977 Visszajelzés
1974 Cantinflas-show
1973 Pázmán lovag
1972 Zsuzsu locsol
Hajrá, mozdony!
A három nyúl
Ámor Op. 1
1971 Gusztáv és Léda
Rendhagyó történetek
La Fontaine-sorozat
1970 A békák királyt választanak
A két vadász és a medve
A városi és a mezei egér
A kincselrejtő és komája
Két kiskakas
A farkas és a ló
A farkas és a kisgidák
A róka és a gólya
1969 Vili és Bütyök az éjszakai riadón
Béka és ökör
Vili és Bütyök meg az árokásógép
A farkas és a kutya
Vili és Bütyök a nagy-gyakorlaton
Az oroszlán és a szúnyog
Teknősbéka és a két kacsa
1968 Vili és Bütyök a menetgyakorlaton
Vili és Bütyök átejtőernyős
Vili és Bütyök filmfelvételen
Gusztáv viccel
Pálcika Péter
Gusztáv életre nevel
Gusztáv macskája
1967 Gusztáv rendet teremt
Gusztáv bátorságot merít
Variációk egy sárkányra
1966 Gusztáv babonás
Gusztáv módosít
Gusztáv és a vadászeb
Gusztáv nem vesz autót
Gusztáv és a hálátlan varjú
1965 Marci a koralltengeren
Gusztáv tyúkja
Gusztáv és a tanácsadók
1964 Gusztáv és a köztulajdon
Gusztáv ágyban marad
Gusztáv, a széplelkű
1963 Dióbél királyfi
1962 Artúr és a vonatrablás
Cserkészkaland
Szerencsés flótás
1961 Artúr és a kalózok
Artúr és a római császár
1960 Egész életen át
1959 Ne hagyd magad, emberke!
Vuk
screenwriter
 
1994 A hetedik testvér
1990 Az erdő kapitánya
1989 Sárkány és papucs
1984 Szaffi
1981 Vuk
1979 Lúdas Matyi
1972 Hajrá, mozdony!
1968 Gusztáv életre nevel
1966 Gusztáv babonás
Gusztáv nem vesz autót
Gusztáv és a hálátlan varjú
Vuk
cast
 
2013 Pannónia Anno
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Irén Henrik - director of photography  (9)
József Nepp - director  (9)
Péter Bársony - sound engineer  (6)
Árpád Losonczy - director of photography  (4)
Marcell Jankovics - director  (4)
István Imre - director  (3)
Magda Hap - editor  (3)
Tibor Hernádi - director  (3)
András Kern - actor  (2)
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu