sex hikaye

András Dér

 

director of photography, director, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2007 A hét főbűn (Bűnök ezek?)
2006 7 főbűn
2003 A szúnak a fába' kell maradnia
2002 Költői percek
Ágh István: Gellérthegyi pillanatok
Vasadi Péter
1999 Magyar Dezső - Dezső Magyar
Tolnai-dalok
1998 '68
1997 Ki nekem Jézus Krisztus?
Pályatársak Szőts Istvánról
Virrasztás
Vilma néni Budapestje
1996 A gyufaember - Az én Kurtágom
Ultrareneszánsz
1992 Árnyékszázad
1990 Aszex
1989 Szibériai nyár
1987 Szépleányok
1986 Vakond
1981 Róbert és Róbert
Magyar elsők
Három év...
A hallgatás angyala - M. Kecskés András
Kemény István
Egy nyitott stúdió - HUNNIA
director
 
2007 A hét főbűn (Bűnök ezek?)
2006 7 főbűn
2003 A szúnak a fába' kell maradnia
2001 A kanyaron túl
2000 A nagy hazudozók
1999 Tolnai-dalok
Magyar Dezső - Dezső Magyar
1998 Keresztút
Az utolsó föld
1997 Pályatársak Szőts Istvánról
Vilma néni Budapestje
Ki nekem Jézus Krisztus?
1996 Ultrareneszánsz
1994 Parasztrondó
1992 Árnyékszázad
1991 Fehér méreg
1990 Harcunkat megharcoltuk
1989 Szibériai nyár
1987 Szépleányok
1981 Száll a 424-es
Három év...
Egy nyitott stúdió - HUNNIA
Magyar elsők
screenwriter
 
2001 A kanyaron túl
1992 Árnyékszázad
Egy nyitott stúdió - HUNNIA

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu