sex hikaye

Gábor Dettre

 

director, screenwriter, news-editor, actor, editor, dramaturg, writer

Filmography

director
 
2010 Antigoné
2008 Tabló
2003 Önmagának szóló ének
Mányoki Ádám
Zichy Mihály - Zalától Szentpétervárig
Juhász Ferenc - Gyémántmorzsalék
2001 Felhő a Gangesz felett
1998 Jobbágyfelszabadítás
...halott lepke száll tova...
A tekerőlantos naplója
1995 "A mennyországban kész a helyed..."
1994 Hazatérők
Én Varsóból való vagyok, én Prágából, én nem tudom, honnan...
1993 Kerubokkal harcolgatók
A színésznő és a halál
"A felettünk való mindig megteríti asztalunkat"
"A holnap érdeklődés hiányában elmarad"
1992 Próféta
Intermezzo
Labirintus
mányokiádám@barokk.hu
Beszélgetés a halálról
Nagy Gáspár
"Sűrű ködben célba lőni"
Etűd az elmúlásról
"van hajlamom arra, hogy utópiákban gondolkodjak"
screenwriter
 
2008 Tabló
2001 Felhő a Gangesz felett
news-editor
 
"van hajlamom arra, hogy utópiákban gondolkodjak"
actor
 
2011 aurA
editor
 
2010 Antigoné
dramaturg
 
2010 Antigoné
writer
 
1998 A tekerőlantos naplója

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama film etude educational crime supernatural portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu