sex hikaye

János Domokos

 

director, editor, director of photography, screenwriter, riporter, story by

Filmography

director
 
2010 Magyar Riszájköl
2008 „Nem vagy egyedül…” - Kampány a Hargitán
2007 Özvegy
2005 Magyar cirkusztörténet I-IV.
Kint és bent
Hosszú lépés kis körben
Magyar cirkusztörténet I.
2003 A vonat
1999 Goldberger variációk
Tavasz
1998 Kolorlokál
1996 Decompenzáció Cordis
Végjáték
Tartsd eszedben
1995 A tavasz
1994 "Függöny fel!"
Gizella választ
1992 Ippi Apacs
Tábori zongora, dob, cselló
Útiképek: Erdély
Várjáték
Útiképek: 4-es út
1991 Népszínmű
Ha nekem lenne egy kamerám
editor
 
2010 Magyar Riszájköl
2008 „Nem vagy egyedül…” - Kampány a Hargitán
2007 Özvegy
2003 A vonat
1998 Kolorlokál
director of photography
 
2010 Magyar Riszájköl
1999 Tavasz
Goldberger variációk
screenwriter
 
1999 Goldberger variációk
1998 Kolorlokál
riporter
 
2008 „Nem vagy egyedül…” - Kampány a Hargitán
story by
 
2003 A vonat
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu