sex hikaye

Márta Fónay

 

actor, contributor, performer

Filmography

actor
 
1988 A védelemé a szó
1982 Bolondnagysága
Glória
1980 Gulliver az óriások országában
1979 Égigérő fű
Égig érő fű
1978 A Zebegényiek
1973 A törökfejes kopja
1971 Az ajtó
Hangyaboly
1970 Csak egy telefon
1969 Isten hozta, őrnagy úr!
1965 Kristóf, a magánzó
1962 Mici néni két élete
Amíg holnap lesz
1961 Házasságból elégséges
1960 Zápor
A Noszty fiú esete Tóth Marival
1959 Szerelem csütörtök
1958 Micsoda éjszaka!
Szent Péter esernyője
1957 Csendes otthon
Külvárosi legenda
A nagyrozsdási eset
1956 Ünnepi vacsora
1955 Hintónjáró szerelem
1954 Rokonok
Fel a fejjel
1953 Péntek 13
Kicsik-nagyok öröme
Kiskrajcár
Ifjú szívvel
1951 A selejt bosszúja
1948 Forró mezők
1942 A harmincadik
1938 Azurexpress
1937 3:1 a szerelem javára
A néma levente
Az ötlet
performer
 
1970 A vörös macska

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (11)
Antal Páger - actor  (8)
György Illés - director of photography  (8)
Hilda Gobbi - actor  (7)
Imre Sinkovits - actor  (6)
Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
Éva Ruttkai - actor  (5)
István Eiben - director of photography  (5)
Margit Dajka - actor  (5)

Genres

drama children satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu