sex hikaye

Anikó Für

 

actor, presenter

Biography

1989-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1989-től a Madách Színház művésze. Díjai: Jászai Mari-díj - 1996 Mensáros-díj - 2002 Puszedli-díj - 2002 Legjobb női epizódszereplő - Nő a múltból (szakmai zsűri díj) - POSZT, 2006 Smeraldina-díj - Vidor Fesztivál, 2006 Legjobb női főszereplő - Tasnádi István: Finito - POSZT, 2007

Filmography

actor
 
2013 Coming out
2008 Para
2006 Örkény lexikon
2004 Magyar vándor
1997 Szabadság tér 56
Körúti esték
1996 A bűvész
Aranyoskáim
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1992 A csalás gyönyöre
1991 Halálutak és angyalok
1990 Szoba kilátással
1988 Az új földesúr
Peer Gynt
Bűvös szék
Moravagine
Tasnádi István: Finito (Magyar zombi)
A pesti légionárius
presenter
 
Talpalatnyi zöld

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama romantic theatre play nature comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu