sex hikaye

Kornél Gelley

 

actor

Filmography

actor
 
1989 Kastély csillagfényben
1986 Akli Miklós
1985 Lakótelepi mítoszok
Akár tetszik, akár nem
A tanítványok
A hét varázsdoboz
1984 Az imposztor
1981 Tündér Lala
1976 Őszi versenyek
1975 Svédcsavar
Déryné, hol van?
Shakespeare: II. Richárd
1974 Római karnevál
1973 Palacsintás király
1972 Rászedettek
1970 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1968 Sárga rózsa
1967 A nagy kombinátor
1964 Rab Ráby
1963 Meztelen diplomata
1962 Elektra
Hagymácska
A szuzai menyegző

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu