sex hikaye

Ella Gombaszögi

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1945 Hazugság nélkül
1937 Fizessen, nagysád!
Az én lányom nem olyan
1936 Pókháló
Légy jó mindhalálig
Lovagias ügy
1935 Elnökkisasszony
A csúnya lány
Az új rokon
1934 Meseautó
Ida regénye
Emmy
Egy éj Velencében
1933 Kísértetek vonata
contributor
 
A tragikus mosoly
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Gózon - actor  (8)
Gyula Kabos - actor  (8)
István Eiben - director of photography  (7)
Klári Tolnay - actor  (5)
Pál Jávor - actor  (5)
Alfréd Márkus - music  (4)
Ida Turay - actor  (4)
Imre Ráday - actor  (4)
István Székely - director  (4)
Károly Nóti - screenwriter  (4)

Genres

drama adventure portrait romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu