Print

Gyula Hernádi

 

screenwriter, writer, actor, dramaturg

Filmography

screenwriter
 
2006 Ede megevé ebédem
2004 A mohácsi vész
2002 Kelj fel komám, ne aludjál!
2000 Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél
Anyád! A szúnyogok
1988 Jézus Krisztus horoszkópja
1987 Szörnyek évadja
1982 Omega, Omega
1981 Anna
A zsarnok szíve, avagy Boccaccio Magyarországon
1979 Utolsó előtti ítélet
Az erőd
Magyar rapszódia
Allegro Barbaro
1976 Kilenc hónap
1975 Örökbefogadás
Vörös rekviem
1971 Még kér a nép
1970 Égi bárány
1969 Téli sirokkó
1968 Fényes szelek
1967 Csillagosok, katonák
Csend és kiáltás
1965 Szegénylegények
1964 Így jöttem
writer
 
1999 Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
1991 Nostoi - Visszatérés
1987 Kiáltás és kiáltás
1983 Lélekvándorlás
1974 Szerelmem, Elektra
actor
 
2002 Kelj fel komám, ne aludjál!
1999 Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
1991 Isten hátrafelé megy
dramaturg
 
1963 Oldás és kötés

 

Reference

 

Credited with

Miklós Jancsó - director  
József Madaras - actor  
János Kende - director of photography  
Zsuzsa Csákány - editor  
András Kozák - actor  
Ferenc Grunwalsky - director  
Zoltán Farkas - editor  
György Cserhalmi - actor  
Lajos Balázsovits - actor  
Ottó Oláh - sound engineer  
Tamás Banovich - director  
Péter Scherer - actor  
Zoltán Mucsi - actor  
András Lovasi - actor  
István Bujtor - actor  
Tamás Somló - director of photography  
Csongor Fazekas - sound engineer  
Emese Vasvári - actor  
Jácint Juhász - actor  
András Bálint - actor  
Andrea Drahota - actor  
Balázs Galkó - actor  
Béla Barsi - actor  
és a Borz Kispál - music  
Éva Kármentő - editor  
Ildikó Bánsági - actor  
János Koltai - actor  
Judit Schell - actor  
László Gálffi - actor  
Luca Karall - dramaturg  
Márta Mészáros - director  
Péter Andorai - actor  
Székely B. Miklós - actor  
Tibor Molnár - actor  
Zoltán Latinovits - actor  
Ádám Rajhona - actor  
Elemér Ragályi - director of photography  
Gábor Reviczky - actor  
György Petri - actor  
Gyula Bodrogi - actor  
Hegedűs D. Géza - actor  
István Avar - actor  
János Görbe - actor  
József Szarvas - actor  
Kornél Mundruczó - director  
Mari Törőcsik - actor  
Mihály Szabados - actor  
Miklós Bíró - director of photography  
Miklós Vásárhelyi - dramaturg  
Nowicki Jan - actor  
Péter Halász - actor  
Roland Rába - actor  
Sándor Gáspár - actor  
Sándor Siménfalvy - actor  
Zsuzsa Stenger - costume designer  
Zsuzsa Vicze - costume designer  
Adrienne Kiss - actor  
Andor Ajtay - actor  
Andor Lukáts - actor  
András Ozorai - production manager  
Anikó Sáfár - actor  
Anna Széles - actor  
Árpád Budai - actor  
Árpád Perlaky - actor  
Avdusko Viktor - actor  
Balázs Förgeteg - actor  
Bálint Jaskó - actor  
Bass Monster Sub - music  
Béla Fesztbaum - actor  
Belga - music  
Bella Tanay - actor  
Benedek Tóth - actor  
Boldizsár László - actor  
Charrier Jacques - actor  
Csaba Fazekas - actor  
Davoli Ninetto - actor  
Dénes Ujlaki - actor  
Dorottya Udvaros - actor  
Edit Domján - actor  
együttes Omega - music  
Enikő Börcsök - actor  
Erzsi Cserhalmi - actor  
Faloux Julie - actor  
Ferenc Bács - actor  
Ferenc Debreceni - contributor  
Ferenc Kállai - actor  
Ferenc Novák - choreographer  
Ferencné Szécsényi - editor  
Figura Katarzyna - actor  
Flóra Kádár - actor  
Gábor Agárdy - actor  
Gábor Garami - producer  
Gábor Harsányi - actor  
Gábor Koncz - actor  
Gábor Losonczi - producer  
Gagliardo Giovanna - screenwriter  
Gáspár Jancsó - actor  
Géza Bereményi - screenwriter  
Girod Francis - screenwriter  
Gyöngyi Bürös - actor  
Gyöngyvér Vígh - actor  
György Dörner - actor  
Györgyi Tarján - actor  
Gyula Gazdag - editor  
Gyula Szersén - actor  
Gyula Szombathy - actor  
Hong Kay - writer  
Ida Siménfalvy - actor  
Ildikó Kórody - screenwriter  
Ildikó Kovacs - producer  
Ildikó Tóth - actor  
Imre Vadász - screenwriter  
István Holl - actor  
István Molnár - actor  
Iván Darvas - actor  
Iván Márk - director of photography  
János Gyuriska - actor  
József Lengyel - writer  
Judit Csoma - actor  
Judit Hernádi - actor  
Judit Meszléry - actor  
Juli Básti - actor  
Júlia Nyakó - actor  
Karen Valerij - screenwriter  
Károly Eperjes - actor  
Katalin Berek - actor  
Kati Berek - actor  
Kati Kovács - actor  
Klára Majoros - editor  
Konjuhova Tatjana - actor  
Kozakov Mihail - actor  
Lajos Koltai - director of photography  
Lajos Őze - actor  
László Csurka - actor  
László Gyurkó - writer  
László Márkus - actor  
László Szabó - actor  
László Szacsvay - actor  
Laura Ruttkay - actor  
Lebée Marie - actor  
Lili Monori - actor  
Loránd Lohinszky - actor  
Mari Csomós - actor  
Mária Dudás - actor  
Mária Medgyesi - actor  
Mária Neményi - actor  
Mária Sivó - actor  
Mária Varga - actor  
Márk Zala - actor  
Mdivani Georgij - screenwriter  
Merlin Serge - actor  
Miklós Benedek - actor  
Miklós Szakáts - actor  
Miklós Szinetár - director  
Nat Marie-José - actor  
Nyika Jancsó - director of photography  
Olbrychski Daniel - actor  
Péter Barbinek - actor  
Péter Fried - actor  
Piroska Molnár - actor  
Rosić Djoko - actor  
Rouffio Jacques - screenwriter  
Rudolf Somogyvári - actor  
Sándor Oszter - actor  
Soo-Ho Kuk - choreographer  
Swann Ewa - actor  
Tamás Andor - director of photography  
Tamás Dunai - actor  
Tamás Puskás - actor  
Teri Tordai - actor  
Tibor Bitskey - actor  
Tibor Orbán - actor  
Trela Jerzy - actor  
Vilmos Izsóf - actor  
Virág Csapó - actor  
Vlady Marina - actor  
Zoltán Basilides - actor  
Zoltán Bereczky - actor  
Zoltán Gera - actor  
Zsolt Anger - actor  
Zsolt Kézdi-Kovács - screenwriter  
Zsolt Kovács - actor  

Genres

drama satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |