sex hikaye

István Iglódi

 

actor, director

Biography

2003 - Vidor Fesztivál: Pierrot-díj, különdíj

Filmography

actor
 
2008 Pirkadat
2006 Emelet
1996 Szeressük egymást gyerekek!
1995 Feltámadás Makucskán
1994 A bujdosó
1992 Anna filmje
Lement a Hold
1990 Síremlék
1982 Nápolyi mulatságok
1979 Görgey Gábor: Wiener Walzer
1978 Január
1977 Magellán
Riasztólövés
Muslicák a liftben
1975 Napló - Radnóti Miklós
1974 Bástyasétány '74
1972 Fotográfia
1971 Nyulak a ruhatárban
1969 Imposztorok
Krebsz, az Isten
A beszélő köntös
1968 A Hamis Izabella
Bors
1967 Nem várok holnapig...
A koppányi aga testamentuma
1966 Hogy szaladnak a fák...
Nóra
director
 
2006 Andersen, avagy a mesék meséje
2005 A gyertyák csonkig égnek
2001 Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde
1998 Csiky Gergely: A nagymama
1993 Csetepaté Chioggiában
1976 Szürkezakós és a mama
1969 Varsói melódia
A balkáni gerle

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Kállai - actor  (7)
Ádám Szirtes - actor  (4)
Dezső Garas - actor  (4)
Miklós Herczenik - director of photography  (4)
Zsigmond Fülöp - actor  (4)
András Kern - actor  (3)
Antal Páger - actor  (3)
Attila Kaszás - actor  (3)
Enikő Eszenyi - actor  (3)
Erzsi Máthé - actor  (3)

Genres

drama adventure crime satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu