sex hikaye

Ildikó Enyedi

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2008 Első szerelem
2004 Mi volt ez az egész?
1999 Ország és irodalom
1998 Simon Mágus
1997 Tamás és Juli
1995 A gyár
1994 Bűvös vadász
1991 Téli hadjárat
1989 Az én XX. századom
1988 Lidércek
1986 Vakond
1985 Invázió
Új könyvek
1984 Rózsalovag
1981 A néző
1980 Flirt (Hipnózis)
screenwriter
 
1998 Simon Mágus
1997 Tamás és Juli
1994 Bűvös vadász
1989 Az én XX. századom
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu