sex hikaye

Lajos Fazekas

 

director, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2008 Illemberke
2007 Az Időkirály birodalma
2006 Fedőneve Achilleus
Vidéki srácok '56
Török dzsámiból, keresztény templom
Mátyás, a sosem volt királyfi
2004 Tihany, az Európa-diplomás félsziget
2002 Családi album
1999 Legenda a svábok hazájából
Magyarnémetek
1994 Zodiákus
Egyesült Izzó
"Engedjétek hozzám..."
Ganz Villamosági Művek
Duna-Tisza-csatorna
Kisváros
Hídépítők
Ez az a munkásság
1993 A világ metrói
Sikeremberek
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc
Barlangbudapest
Csörgősipka
Energia
1989 Holnapra a világ
1981 Haladék
1978 Művészegyüttessel Latin-Amerikában
1977 Defekt
Kasparek
Vándorbot
1974 Ámokfutás
1972 Igaz mese Magyarországról
Alattvalók és királyok
1968 Történelmi társbérlet
Bors
Hosszú levél
1967 Lássátok feleim
1966 Nosztalgia
1964 Requiem
A Szent Jog
Szonett
screenwriter
 
2008 Illemberke
2006 Török dzsámiból, keresztény templom
Fedőneve Achilleus
2004 Tihany, az Európa-diplomás félsziget
2002 Családi album
1999 Magyarnémetek
1981 Haladék
1974 Ámokfutás
director of photography
 
1999 Legenda a svábok hazájából
1965 Három történet a romantikáról
1964 Kitörés
A sor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family children educational crime
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu