sex hikaye

Lajos Fazekas

 

director, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2008 Illemberke
2007 Az Időkirály birodalma
2006 Vidéki srácok '56
Török dzsámiból, keresztény templom
Mátyás, a sosem volt királyfi
Fedőneve Achilleus
2004 Tihany, az Európa-diplomás félsziget
2002 Családi album
1999 Magyarnémetek
Legenda a svábok hazájából
1994 Duna-Tisza-csatorna
Kisváros
Hídépítők
Ez az a munkásság
Zodiákus
Egyesült Izzó
"Engedjétek hozzám..."
Ganz Villamosági Művek
1993 Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc
Barlangbudapest
Csörgősipka
Energia
A világ metrói
Sikeremberek
1989 Holnapra a világ
1981 Haladék
1978 Művészegyüttessel Latin-Amerikában
1977 Vándorbot
Defekt
Kasparek
1974 Ámokfutás
1972 Alattvalók és királyok
Igaz mese Magyarországról
1968 Bors
Hosszú levél
Történelmi társbérlet
1967 Lássátok feleim
1966 Nosztalgia
1964 Requiem
Szonett
A Szent Jog
screenwriter
 
2008 Illemberke
2006 Fedőneve Achilleus
Török dzsámiból, keresztény templom
2004 Tihany, az Európa-diplomás félsziget
2002 Családi album
1999 Magyarnémetek
1981 Haladék
1974 Ámokfutás
director of photography
 
1999 Legenda a svábok hazájából
1965 Három történet a romantikáról
1964 Kitörés
A sor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family children educational crime
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu