sex hikaye

György Fehér

 

director, screenwriter, director of photography, actor, dramaturg

Filmography

director
 
2002 Találkozás Zenthe Ferenccel
1998 Galántától a világhírig
1997 Szenvedély
1992 Szabad ötletek jegyzéke
1990 Szürkület
1989 Hat bagatell
1988 Donizetti - Szerelmi bájital
1985 A Lusitania elsüllyesztése
1983 József Attiláról kortársai
1982 Nők iskolája
Kedves hazug
1981 József Attila-versek
1979 Bajazzók
1978 A kőbéka
Rejtekhely
1977 A walesi bárdok
Barrabás
A bosszú
1975 A bűvös szekrény
Nevelésügyi sorozat I-V.
Volpone
1973 III. Richard
1971 Szerelő
1970 Tomikám
1969 Öregek
A Fehér...
screenwriter
 
2001 A szivárvány harcosa
1997 Szenvedély
1990 Szürkület
1985 A Lusitania elsüllyesztése
1982 Kedves hazug
Nők iskolája
1978 Rejtekhely
1977 A bosszú
1975 Volpone
1973 III. Richard
director of photography
 
2002 Találkozás Zenthe Ferenccel
1998 Galántától a világhírig
1990 Szürkület
1975 Shakespeare: II. Richárd
1974 Méz a kés hegyén
actor
 
2006 Varjúröptetés - 1956 Bukarestben
1996 Szelídek
1993 Főszerepben Fehér György
dramaturg
 
1977 Sophokles: Oedipus király
1975 Shakespeare: II. Richárd

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational concert crime portrait theatre play music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu