sex hikaye

Judit Felvidéki

 

director, screenwriter, news-editor, riporter

Filmography

director
 
2003 Életke I-II.
2002 Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat
1999 Gábor Miklós most lenne 80 éves
A megtalált szerep
1998 Szörnyű idők
1997 Irány Kalifornia!
Örökös tagság
1996 Színházi láz
1994 Pá Drágám
Változó felhőzet
Amíg még élek
1993 Rizikó
1992 Sajtszínház
1990 Prérifarkas
1989 Fagylalt, tölcsér nélkül
A Franka cirkusz
1988 Mesterkurzus
1987 Földnélküli János
1986 Az éjszaka vége
1985 Lakótelepi mítoszok
Akár tetszik, akár nem
1984 Torquato Tasso
Fabuland
1982 Lomtalanítás
1981 Foltyn zeneszerző élete és munkássága
Rettenetes szülők
1980 Saroküzlet
1979 Szent színpad
Védtelen utazók
1978 Negyedik forduló
Két jegygyűrű
Gyümölcsoltó Boldogasszony
1975 Koplalóművész
Magyar elsők
screenwriter
 
1997 Irány Kalifornia!
1985 Akár tetszik, akár nem
1975 Koplalóművész
news-editor
 
2003 Életke I-II.
riporter
 
2003 Életke I-II.

 

Reference

  Életke
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children educational adventure crime portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu