sex hikaye

Ottó Foky

 

director, puppets, set designer, screenwriter, cast

Filmography

director
 
1986 Éljen Szervác!
1984 Mackók, vigyázzatok!
1983 La Desodora
1982 Misi mókus kalandjai
1981 Nyaralás vadászmódra
1980 Misi mókus kalandjai
Ismeretlen ismerős Magyarország
1979 Makk Marci mesél
1978 Makk Marci közbelép
Varjúdombi mesék
1977 Egészséges, mint a makk
Makk hetes
Makk Marci
1976 A legkisebb ugrifüles II. sorozat
1975 A legkisebb ugrifüles I. sorozat
Mirr-Murr, a kandúr IV. sorozat
Velem mindig történik valami...
Babfilm
1974 Mirr-Murr, a kandúr III. sorozat
1973 Mirr-Murr, a kandúr II. sorozat
1972 Mirr-Murr, a kandúr I. sorozat
Mérce mese
1971 Ezüstmajom
1970 Keserű keselyű
Puszit Oktopusznak
Ottó és az oroszlán
Gorilla csemegéje
Gyilkosság nokedlivel
1969 Kőnig, a strucc
Agyar-magyarázat
Én, az egér
1968 A nagy mérkőzés
Gyógykígyó
1967 Bizonyos jóslatok
1966 Ellopták a vitaminomat
1965 Bohóciskola
Így lövünk mi
1962 Siker
Süsüke, a sárkánygyerek
puppets
 
1980 Misi mókus kalandjai
1972 Casanova kontra Kékszakáll
set designer
 
1980 Misi mókus kalandjai
screenwriter
 
1982 Misi mókus kalandjai
cast
 
2013 Pannónia Anno
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu