sex hikaye

István Kovács

75 (07 May, 1944 )

 

actor, director

Filmography

actor
 
2012 jp.co.de
2005 A kékszakállú herceg vára
2003 Indiai cseresznye
2002 Amo mama öröksége
2001 Sacra Corona
1999 Pannon halom
1986 Akli Miklós
1978 Mesék az Ezeregyéjszakáról
Abigél
1974 Ozorai példa
1971 Hahó, Öcsi!
1968 Egri csillagok
1966 Kárpáthy Zoltán
Szent Gellért legendája
director
 
1976 Gusztáv és a hosszú élet

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

mockumentary drama children adventure romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu