sex hikaye

Zoltán Makláry

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1977 Amerikai cigaretta
1966 Édes és keserű
1965 Másfélmillió
1962 Angyalok földje
1961 Megszállottak
1960 Fűre lépni szabad
1959 Tegnap
Álmatlan évek
1958 Bogáncs
Édes Anna
1957 A tettes ismeretlen
1956 Ünnepi vacsora
Tanár úr kérem...
Hannibál tanár úr
A császár parancsára
1955 A 9-es kórterem
Hintónjáró szerelem
1954 2x2 néha 5
1953 Föltámadott a tenger
1952 Első fecskék
1950 Kis Katalin házassága
1945 A tanítónő
1944 Madách
Az első
Kétszer kettő
1943 Tilos a szerelem
Sárga Kaszinó
Szerencsés flótás
A "28-as"
Sziámi macska
Ördöglovas
Viharbrigád
Szerelmi láz
Ez történt Budapesten
Nászinduló
Zenélő malom
1942 Tavaszi szonáta
A harmincadik
Fráter Loránd
Házasság
Álomkeringő
1941 Miért?
Tökéletes család
Behajtani tilos!
Három csengő
Egy tál lencse
Leányvásár
Háry János
1940 Hétszilvafa
Lángok
Tóparti látomás
Gül baba
Mindenki mást szeret
Balkezes angyal
Pepita kabát
Cserebere
1939 Garszonlakás kiadó
Tökéletes férfi
Álomsárkány
1938 Pillanatnyi pénzzavar
Süt a nap
1937 Tokaji rapszódia
A harapós férj
A 111-es
Torockói menyasszony
1936 Szenzáció
Légy jó mindhalálig
Sárga csikó
1934 Emmy
1932 Piri mindent tud
Tavaszi zápor
1931 A kék bálvány
contributor
 
A tragikus mosoly
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (19)
István Eiben - director of photography  (17)
Barnabás Hegyi - director of photography  (14)
Antal Páger - actor  (12)
Pál Jávor - actor  (12)
Sándor Pethes - actor  (11)
Zoltán Kerényi - editor  (10)
Gyula Csortos - actor  (9)
Klári Tolnay - actor  (9)
Piri Vaszary - actor  (9)

Genres

drama adventure musical portrait romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu