sex hikaye

Zoltán Makláry

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1977 Amerikai cigaretta
1966 Édes és keserű
1965 Másfélmillió
1962 Angyalok földje
1961 Megszállottak
1960 Fűre lépni szabad
1959 Álmatlan évek
Tegnap
1958 Édes Anna
Bogáncs
1957 A tettes ismeretlen
1956 Tanár úr kérem...
Hannibál tanár úr
A császár parancsára
Ünnepi vacsora
1955 Hintónjáró szerelem
A 9-es kórterem
1954 2x2 néha 5
1953 Föltámadott a tenger
1952 Első fecskék
1950 Kis Katalin házassága
1945 A tanítónő
1944 Madách
Az első
Kétszer kettő
1943 Sziámi macska
Ördöglovas
Viharbrigád
Szerelmi láz
Ez történt Budapesten
Nászinduló
Zenélő malom
Tilos a szerelem
Sárga Kaszinó
Szerencsés flótás
A "28-as"
1942 Fráter Loránd
Házasság
Álomkeringő
Tavaszi szonáta
A harmincadik
1941 Egy tál lencse
Leányvásár
Miért?
Háry János
Három csengő
Tökéletes család
Behajtani tilos!
1940 Tóparti látomás
Mindenki mást szeret
Cserebere
Gül baba
Balkezes angyal
Pepita kabát
Hétszilvafa
Lángok
1939 Tökéletes férfi
Álomsárkány
Garszonlakás kiadó
1938 Pillanatnyi pénzzavar
Süt a nap
1937 A harapós férj
A 111-es
Torockói menyasszony
Tokaji rapszódia
1936 Sárga csikó
Légy jó mindhalálig
Szenzáció
1934 Emmy
1932 Tavaszi zápor
Piri mindent tud
1931 A kék bálvány
contributor
 
A tragikus mosoly
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (19)
István Eiben - director of photography  (17)
Barnabás Hegyi - director of photography  (14)
Antal Páger - actor  (12)
Pál Jávor - actor  (12)
Sándor Pethes - actor  (11)
Zoltán Kerényi - editor  (10)
Gyula Csortos - actor  (9)
Klári Tolnay - actor  (9)
Piri Vaszary - actor  (9)

Genres

drama adventure musical portrait romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu